Klubmodul henter siden
Crawlfit
Crawlfit 1 | 918
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Crawlfit er Thisted Svømmeklubs satsning for voksne svømmere, der ønsker at blive fortroligt med vand og lære at svømme crawl (crawlfit 1) ELLER kan svømme crawl men gerne vil flytte sig til det næste niveau (Crawlfit 2-3). Crawl er den svømmestil der er mest effektiv og lettest at lære.

Crawlfit er et fast koncept med nøje udvalgte øvelser, der gradvist styrker teknik og koordination, så du efter 12 træningsgange enten har lært at mestre at svømme crawl eller har flyttet dig til det næste niveau.
Afhængigt af udgangspunkt kan du med fordel supplere med selvtræning i offentlig åbningstid.

Til hver Crawlfit lektion findes en eller flere videovejledninger, der illustrerer øvelserne. I videoerne ses svømmere på forskelligt niveau, der udfører øvelserne efter bedste evne.

www.crawlfit.dk

Læs mere

Crawlfit 1 er for begyndere. Du skal være fortrolig ved vandet og kan have hovedet under vand, men ellers stiller vi ingen krav til færdigheder og vi starter ved begyndelsen.

De velkendte øvelser er nu tilgængelige på en tavle i hallen, så du selv kan følge med og selvtræne hvis du vil.

Karoline Enevold, en af klubbens absolutte topsvømmere er instruktør på holdet, så du får masser af svømmeteknik hvis du vil - men i dit tempo.

www.crawlfit.dk


Startdato
20.02.2023
Slutdato
12.06.2023
Tid/Sted
Mandag 19:00-19:45 Thy Hallen, 25 meter bassin
Pris
500,00 kr.