Efterår 2023 og forår 2024 01.08.2023  -  31.07.2024
Vejledning

Velkommen til Thisted Svømmeklubs holdtilmelding.

Find herunder det hold du ønsker du eller dit barn skal deltage på - og klik på holdtitlen. Hvis du ikke allerede har en profil, så skal du oprette en profil på den person som skal tilmeldes. Hvis du tidligere har været medlem, så kan du tilmelde dig via dit brugernavn og password.

Kan du ikke huske dit brugernavn og /eller password kan du bestille et nyt. 

Husk det er den, der skal deltage i undervisningen der skal tilmeldes. Det er vigtigt for vores medlemsregistrering, overholdelse af regler for personregistrering og eventuel smittesporing.


Mini-Kunst (MK)

Er du 4-8 år gammel og elsker du at være i vand? Er musik og dans bare det bedste du ved? Så kom og være med til Mini Kunst! Her vil du få lov til at svømme, danse og høre musik i vand! Du og dine holdkammerater vil lære jeres helt eget musik program! Samt lære alt det seje og sjove ved Kunstsvømning. 


Mini Kunst er et hold hvor man går i ½ år til 1 ½ år og lærer alt det grundlæggende og sjove ved Kunstsvømning. På Mini Kunst vil man lære alt man har behov for at vide, for at kunne starte til Kunstsvømning. På holdet vil de lære alt under leg og samarbejde. Mini Kunstsvømmere er ikke med til konkurrencer.


Praktisk info:

Når vi når til både juletid og sommer, vil Mini Kunst holdene have muligheden for at deltage i Kunstsvømmernes Jule- og Sommer opvisning, hvor forældre, bedsteforældre, naboer osv. kommer og ser alt det seje de har lært og øvet sig på i den foregående sæson.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Babysvømning inkl. 1 forældre (BS)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Babysvømning - ekstra voksen (BS1)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Plask & Leg (PL)


Tilmeld/Læs mere - (3)

Plask & Leg med forældre (FS)

Tilmeld/Læs mere - (2)

Let Øvede (LØ)

Tilmeld/Læs mere - (5)

Øvede (ØV)

.


 
Tilmeld/Læs mere - (4)

Svømning for sjov 10-12 år (ATW)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Kunstsvømning (KST)
Tilmeld/Læs mere - (4)

Beboer svømning (Bebo)
Lukket hold - Beboer svømning
Tilmeld/Læs mere - (1)