Klubmodul henter siden
Plask & Leg med forældre
055
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

"Plask og leg med forældre" er målrettet dem, der ikke synes babysvømning er sjovt mere, men heller ikke er klar til Plask & Leg. Mor eller far er med i vandet og hjælper barnet til at blive fortrolig i vandet. 

Der undervises i det lille bassin. Børnene kan bunde i bassinet.

På dette hold undervises der i basal vandtilvænning, dvs. der er fokus på børnenes fortrolighed og evne til at klare sig i vandet – både over og under vandoverfladen. Undervisningen tager udgangspunkt i læring gennem leg. Gennem lege og andre aktiviteter skabes børnenes tillid til vandet. Legene har altid et formål og indeholder f.eks. at dykke, hoppe i vandet fra kanten, flydeøvelser og bevægelse i vand. De 4 svømmestilarter vil ikke blive introduceret for børnene på dette hold. Øvelserne er tilpasset det enkelte barns alder og indlæringsevne.

Vi er ikke så mange i bassinet, så der bliver tid og plads til god undervisning. 

Alder: For børn 2-3 år

Alderen på Plask & leg med forældre vil normalt ligge omkring 2 til 3 år, dette skal dog ikke forstås som en fast aldersgrænse. Aldersangivelsen på dette hold er vejledende, og det vil primært være barnets svømmekundskaber, der skal passe til holdet.

Sted: Thyhallen, det lille bassin

Tid: 30 min. 1 x ugentligt. 

Læs mere
Startdato
18.08.2023
Slutdato
10.05.2024
Tid/Sted
Fredag 16:15-16:45 Thy Hallen, Lille bassin
Pris
375,00 kr.
75,00% rabat fratrukket.